Esittelyssä Ere Perez – brändi ja nainen sen takana

Ere Perez brändi

Ere Perez

Jo kauan ennen kuin luonnollisesta kosmetiikasta tuli trendi, Meksikosta kotoisin oleva meikkitaiteilija Ere Perez oli purkittanut kasviuutteita ja valmistanut luonnollisesti ihoa hoitavia eliksiirejä. Taidon hän oli oppinut luontaisparantajana toimivalta isoisältään sekä äidiltään, joka oli neuvonut häntä hieromaan poskilleen punajuurta saadakseen kasvoilleen luonnollisen sävyn.

Lapsesta saakka kosmetiikan ja ihonhoidon parissa kasvanut Perez inspiroitui luonnon parantavasta voimasta ja päätti perustaa oman kauneusbrändinsä muutettuaan Australiaan rakkauden perässä. Idea oman meikkisarjan perustamisesta syntyi Perezin unelmasta yhdistää luonnollinen hyvinvointi ja kauneus. Hän halusi antaa naisille terveellisemmän vaihtoehdon perinteisille meikeille.

Natural Almond Mascara ripsiväri

Ere Perez Meikit

Perustajansa nimeä kantavan, vuonna 2004 perustetun brändin ensimmäinen tuote oli yhä edelleen käyttäjiensä ylistämä Natural Almond Mascara, joka sisältää ripsiä vahvistavaa manteliöljyä ja sopii herkillekin silmille. Tuote on Ere Perezin best-seller vielä 14 vuoden jälkeenkin ja yksi Perezin omista suosikkituotteista.

“Minulla on herkät silmät enkä voi elää ilman ripsiväriä — näytän muuten väsyneeltä! Käytän Natural Almond Mascara -ripsiväriä joka päivä, se on luottotuotteeni. Minulla on yksi käsilaukussa ja toinen autossa. Se pelastaa aina silloin, kun kasvoni tarvitsevat pikaista piristystä. Omat ripseni ovat pitkät mutta melko suorat, joten ripsiväri myös taivuttaa ripsiä!”

Perezillä on myös tutkinto ravitsemuksen parista, mikä on inspiroinut häntä nimeämään kaikki sarjan tuotteet niissä käytettyjen syömiskelposten raaka-aineiden mukaan. Tuotemerkin valikoimasta löytyykin mm. ihoa rauhoittavaa kvinoaa sisältävä meikkivoide Quinoa Water Foundation, herkullista papaijaa sisältävä hoitobalmi Papaya SOS Marmalade ja huulia hellivää kaakaovoita sisältävä huulipuna Cacao Lip Colour.

Ere Perezin raaka-aineet tulevat pääosin kasviperäisistä lähteistä ympäri maailmaa. Brändi käyttää tuotteissaan ylpeästi Australian alkuperäislajeja, kuten quandong-hedelmää ja sinistä sypressiä.

Ere Perez Quinoa Water Foundation

Tuotteissa yhdistyvät saumattomasti turvallisuus, tehokkuus ja miellyttävät koostumukset.

Sarjan meikeissä ja ihonhoitotuotteissa onkin hyödynnetty mahdollisimman paljon ihoystävällisiä, eettisesti tuotettuja sekä tehokkaita kasviperäisiä aktiiviainesosia. Tuotteiden tarkoituksena on ravita sekä suojella ihoa ja korostaa käyttäjänsä luonnollista kauneutta. Myös brändin luovana johtajana toimiva Perez vannoo luonnollisemman kauneudenhoidon nimeen.

“Vähemmän on ehdottomasti enemmän. Muistan vielä kun trendinä oli levittää kasvoille kerroksittain meikkivoidetta, piilottaa ihon kaikki virheet ja tehdä lopputuloksesta luonnottoman näköinen. Onneksi trendit kuitenkin muuttuvat. Nykyään suosittua on antaa ihon kuultaa meikin läpi ja korostaa kauneutta luonnollisesti. Parhaita meikkivinkkejäni on hymyillä ja taputella kevyesti punaa poskille — se nuorentaa ilmettä tehokkaasti.”

Ere Perez - for a good skin day

Vihdoin Suomesta saatavan Ere Perezin meikit ja ihonhoitotuotteet löydät meiltä Beautiikista!
Tutustu valikoimaamme ja tilaa nyt >>