Tietosuojaseloste

Päivitetty viimeksi 1.4.2018

Tämä tietosuojaseloste kattaa henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukaisen tietosuojaselosteen tiedot.

Henkilötietojesi sekä yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Siksi noudatamme tätä Tietosuojaselostetta, joka on soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukainen. Rekisterinpitäjänä vastaamme kaikista antamistasi henkilötiedoista, kuten nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi ja syntymäajastasi. Käytämme henkilötietojasi Tietosuojaselosteessa säädellyllä tavalla. Keräämme henkilötietoja vain kun se on tarpeellista ja keräämme vain niitä tietoja, joita tarvitsemme liiketoimissa kanssasi. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön verkkosivustolla ostoksia tehdessäsi, vieraillessasi tai henkilötietoja antaessasi hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla. On tärkeää, että tutustut Tietosuojaselosteeseen ja ymmärrät sen sisällön ja sen, miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn.

Tämän Tietosuojaselosteen lisäksi sovelletaan Kaupan ehtoja www.beautiikki.fi-verkkosivulla tehtyihin ostoksiin.

1. Rekisterinpitäjä

Beautiikki
Länsituulentie 8 D 61
02100 Espoo, Suomi

Sähköposti: info@beautiikki.fi

2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Henna Salonen
Länsituulentie 8 D 61
02100 Espoo, Suomi

Puhelin: +358 40 554 6855
Sähköposti: henna@beautiikki.fi

3. Rekisterin nimi

Beautiikin asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Beautiikki käsittelee henkilötietojasi täyttääksemme kanssasi tekemämme sopimuksen tai ryhtyäkseen toimenpiteisiin, joita pyydät ennen sopimuksen tekemistä, täyttääksemme lakisääteiset velvollisuutemme. Beautiikki voi myös käsitellä henkilötietojasi voidaksemme lähettää yleisiä tai henkilökohtaisesti räätälöityjä tarjouksia tai suoramainontaa, asiakas- tai markkina-analyysia varten sekä parantaaksemme palveluamme. Voimme käyttää henkilötietoja myös estääksemme palvelumme väärinkäyttöä tai laittomia toimia.

Beautiikin asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, hallinnointiin, analysointiin ja kehittämiseen. Tietojasi saattaa tallentua asiakasrekisteriimme silloin, kun rekisteröidyt Beautiikki-verkkokaupan asiakkaaksi, vierailet tai teet ostoksia Beautiikki-verkkokaupassa, tilaat uutiskirjeemme tai muuta sisältöä, osallistut Beautiikin järjestämään tilaisuuteen ja/tai olet yhteydessä asiakaspalveluumme.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Beautiikin markkinoinnin kohdistamiseen. Beautiikki voi käyttää henkilötietojasi postin, sähköpostien ja tekstiviestien tai sovellusviestien lähettämiseen sekä suoramainontaan. Voit milloin tahansa ilmoittaa meille, jos et halua yhteystietojasi käytettävän markkinointitarkoituksiin. Ota siinä tapauksessa yhteys asiakaspalveluumme info@beautiikki.fi.

5. Rekisterin tietosisältö

Käsittelemme henkilötietoja, joita olet meille antanut tai joita olemme keränneet sivustollamme www.beautiikki.fi evästeiden avulla, jotta voisimme hallinnoida ostoksiasi sekä täyttää velvollisuutemme sinua kohtaan Beautiikin asiakkaana. Beautiikin käsittelemiin henkilötietoihisi voivat kuulua:

  • Henkilötietosi ja yhteystietosi, kuten nimi, syntymäpäivä, laskutus- ja toimitusosoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, yrityksen nimi jne.
  • Tiedot tuotteista, joista olet kiinnostunut Beautiikki-verkkokaupassa
  • Tiedot avautuvista sähköpostiviesteistä, jotka Beautiikki on lähettänyt sinulle sekä mistä olet klikannut Beautiikilta saamassasi sähköpostissa
  • Osto-, tilaus-, maksu- ja klikkaushistoriasi sekä asiakkaana että verkkosivun vierailijana
  • Tiedot siitä, oletko käyttänyt Beautiikki-verkkokaupan palveluita, kuten sivujen vastausaika, latausvirhe, miten päädyit sivuille ja lähdit sivuilta
  • Käyttämiesi laitteiden tiedot, kuten IP-osoite, kieliasetukset, laitteen maantieteelliset tiedot ja käyttämäsi selaimen asetukset

Annat meille tietoja itsestäsi tilatessasi ja/tai rekisteröityessäsi tai kun täytät lomakkeita verkkosivuillamme www.beautiikki.fi. Voit luovuttaa tietojasi meille myös kommunikoimalla kanssamme puhelimitse, sähköpostitse tai jollakin muulla tavalla. Tähän sisältyvät myös tiedot, joita annat meille, kun osallistut sivustomme sosiaalisen median toimintoihin, kilpailuihin, myynninedistämistoimiin tai tutkimuksiin ja kun ilmoitat ongelmista sivustollamme.

Joissain tapauksissa Beautiikki voi käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen kolmannelta osapuolelta saamiaan henkilötietoja, mutta silloinkin tietoja käytetään vain Beautiikin ja asiakkaan välisen suhteen ylläpitämiseen. Näihin yhteistyökumppaneihin voivat kuulua mainosverkot, analysointityökalut tai muut kolmannet osapuolet, jotka auttavat Beautiikkia ymmärtämään käyttäjien toimintaa ja mieltymyksiä. Kolmas osapuoli voi esimerkiksi antaa Beautiikille tietoja siitä, mitä tapahtui mainoksen klikkauksen jälkeen, jotta voimme arvioida mainosten tehokkuutta ja tehdä niistä mielekkäämpiä sinulle asiakkaana.

6. Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Beautiikin käytössä. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei se ole sivuston teknisen toteuttamisen, lisäarvopalvelun tuottamisen, laskutuksen, tilausten tai palvelujen toimittamisen, luottopäätöksen tai lainsäädännöllisten velvoitteiden vuoksi tarpeellista. Asiakkaan tiedot hävitetään aina asiakasrekisteristämme pyynnöstä, elleivät lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet edellytä tietojen säilyttämistä. Emme myy henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suosutumustasi missään tilanteessa.

Äärimmäisessä tapauksessa asiakkaan tietoja voidaan luovuttaa edellä mainitsemattomille tahoille, jos se mahdollistaa oikeuksiemme, periaatteidemme, omaisuutemme tai asiakkaidemme turvallisuuden suojelun. Tähän sisältyy tietojen vaihdot toisten yritysten ja järjestöjen kanssa petosten torjumiseksi ja luottoriskien vähentämiseksi.

Jos Beautiikin liiketoiminta myydään tai se yhdistetään toiseen liiketoimintaan, henkilötietojasi saatetaan luovuttaa neuvonantajille, mahdolliselle ostajalle sekä liiketoiminnan uudelle omistajalle.

Beautiikki käyttää Googlen mainospalveluja. Voit lukea lisää siitä, miten Google kerää, jakaa ja käsittelee tietoja osoitteesta http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/

7. Tietojen suojaaminen

Asiakasrekisteriä ei luovuteta sivullisille ja se sijaitsee Beautiikki-verkkokaupan suojatulla palvelimella. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan Beautiikki-verkkokaupan sisäisen verkon käyttöoikeudet omaavalla henkilöllä. Toimimme kaikin kohtuullisin ja tarvittavin toimin niin, että asiakasrekisterissä olevia tietoja käsitellään turvallisesti ja luottamuksellisesti. Beautiikki-verkkokauppa ja sen verkkomaksuliikenne on suojattu SSL-salausprotokollalla (Secure Socket Layer) ja sitä käsittelevät kolmannen osapuolen palveluntarjoajat.

8. Henkilötietojen säilytys, päivitys ja korjaus

Henkilötietojasi säilytetään, kunnes irtisanot asiakkuutesi. Henkilötietoja ei kuitenkaan missään tapauksessa säilytetä kauemmin kuin sovellettava tietosuojalainsäädäntö määrittää.

Haluamme varmistaa, että henkilötietosi ovat oikein ja ajan tasalla. Jos jokin antamasi tieto muuttuu tai on virheellinen, voit toimittaa oikeat tiedot sähköpostitse asiakaspalveluumme info@beautiikki.fi. Muuttuvia tietoja voivat olla esimerkiksi sähköpostiosoitteesi, nimesi tai käyttäjätiliäsi koskevat tiedot.

Voimassa olevan tietosuojalainsäädännön nojalla sinulla on oikeus saada tietää, mitä henkilötietojasi Beautiikki käsittelee. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjausta virheellisten henkilötietojen osalta. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista tai estämistä sekä pyytää poistamaan asiakasrekisterissämme olevat henkilötietosi. Nämä oikeudet eivät ole kuitenkaan ehdottomia ja oikeudesta saada tiedot poistettua voidaan poiketa esimerkiksi silloin, jos Beautiikilla on oikeudellinen velvollisuus säilyttää henkilötietojasi.

9. Muutokset tietosuojakäytäntöön

Beautiikki varaa oikeuden tehdä tähän tietosuojakäytäntöön koska tahansa muutoksia, jotka ovat tarpeen häiriöiden korjaamiseksi tai uusien lainsäädännöllisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi. Kaikki tietosuojakäytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivustollamme.

Voimassaolevan Tietosuojaselosteen löydät osoitteesta
https://www.beautiikki.fi/tietosuoja