Beautiikki Glitter banner
Glitter Mobile Banner Beautiikki

Tutustu uutuusbrändiin

SOMA

Nämä viedään käsistä!

OSTETUIMMAT TUOTTEET

Nämä viedään käsistä!

OSTETUIMMAT TUOTTEET

VASTUULLISEN KAUNEUDEN VERKKOKAUPPA

 

Beautiikista löydät vastuullista kosmetiikkaa tarkoin valikoiduilta brändeiltä, kuten kreikkalaiset Soma luonnonkosmetiikkatuotteet, ranskalaisen Bachcan kauniit ja kestävät meikkisiveltimet sekä hiustuotteet, saksalaisen Kia-Charlottan vegaaniset sekä 15-free kynsilakat ja englantilaiset EcoStardustin glitterit. Kotimaisia brändejämme edustaa NAKU LASHESin ripset ja Fleurin kestovanulaput. Valikoimassamme on myös täysin muovitonta zero waste -kosmetiikkaa, kuten HelemaalShean palashampoot, palasaippuat, hoitoainepalat sekä muut vartalonhoitotuotteet.

Kasvava valikoimamme keskittyy vastuullisiin tuotteisiin, jotka sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä ja saavat sinut tuntemaan itsesi upeaksi. Filosofiamme mukaan kauneus on kokonaisvaltainen kokemus, johon vaikuttaa myös käytettyjen kauneudenhoitotuotteiden estetiikka, jonka vuoksi kaikki tuotteet kaupassamme ihastuttavat myös kauniilla pakkauksillaan. Haluamme myös tarjota jotain uutta, joten verkkokaupastamme löydät Suomen markkinoilla uusia kosmetiikkamerkkejä. Tutustu ja ihastu!

Soma Botanicals Beautiikki
Naku Lashes ripset Beautiikki
HelemaalShea
EcoStardust Beautiikki
Kia-Charlotta

Nopea toimitus

Toimitusaikamme on tavallisesti 1-3 arkipäivää. Voit valita sinulle sopivimman noutopaikan Postin tai Matkahuollon laajasta verkostosta. Toimituskulut vain 5,90 euroa!

Maksuton palautus

Voit palauttaa avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet maksutta tekemällä palautusilmoituksen 14 vrk sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Suomalainen verkkokauppa

Beautiikki on luotettava ja 100% kotimainen kauneuden verkkokauppa, jossa ostosten tekeminen on turvallista. Lue lisää yrityksestämme täältä.

TILAA -15% ALENNUSKOODI

SÄHKÖPOSTIISI!

Antamalla meille henkilötietojasi hyväksyt sen, että Beautiikki tallentaa tietosi ja käyttää niitä markkinointitarkoituksiin ehtojemme mukaisesti. Voit peruuttaa sähköpostiviestien tilauksen milloin vain klikkaamalla sähköpostiviestin lopusta löytyvää peruutuslinkkiä tai ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen [email protected]. Käsittelemme henkilötietojasi luottamuksellisesti. Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä löydät tietosuojaselosteestamme.