BEAUTIIKKI
kauneusputiikki verkossa

Beautiikin tarina alkoi, kun Beautiikin perustaja Henna halusin keksiä itselleen uuden harrastuksen. Katukuvasta kadonneet kemikaliot inspiroivat Hennaa konseptillaan, mistä syntyi idea tuoda takaisin pienen putiikin lumoa nykyaikaisella twistillä varustettuna. Verkkokaupan nimeksi valikoitui Beautiikki, joka muodostuu sanojen “beauty” ja “putiikki” yhdistelmästä, mikä kuvaa konseptia täydellisesti. Beautiikkia voisikin kutsua netissä toimivaksi kauniin ja vastuullisen kosmetiikan putiikiksi.

Vuoden 2020 lopussa Henna tarjosi Beautiikkia minulle, eli Marialle. Pääsin vihdoin toteuttamaan unelmani verkkokaupasta ja Henna olikin tehnyt hyvän työn Beautiikin kanssa. Haaveenani oli vastuullisen kosmetiikan verkkokauppa, joten olemassa oleva valikoimakin sopi jo valmiiksi hyvin omiin arvoihini.

Valikoimasta löytyvät kosmetiikkabrändit on valittu tarkkojen kriteerien perusteella. Tuotteiden vastuullisuutta on arvioitu monelta kantilta ja siten valittu mielenkiintoiset tuotteet valikoimaan. Beautiikista löytyy pääasiassa Suomessa täysin uusia brändejä muutamien klassikoiden rinnalla. Valikoiman tuotteet sopivat hyvin moderniin ja minimalistiseen elämäntyyliin sekä ovat myös kauniita katsella. Kauneudenhoito on kokonaisvaltainen elämys, johon on omalta osaltaan vaikuttamassa myös tuotteiden estetiikka.

Mukana on myös ekologisempia brändejä, kuten vegaanista kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa tai tuotteita, joissa on biohajoavat pakkaukset. Tavoitteena on kasvattaa valikoimaa jatkuvasti, joten otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia uusista tuotemerkeistä. Tervetuloa ostoksille!

Iloisin terkuin,
Maria, Beautiikin omistaja

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Vastuullista ja esteettistä

hyvän mielen kosmetiikkaa kaikille.”

-Maria, Beautiikin omistaja

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tehdä yhteistyötä tai saada tuotteesi myyntiin verkkokauppaamme?
Ota yhteyttä sähköpostilla:

   [email protected]

CONTACT

For inquiries and retail proposals
please e-mail us at:

   [email protected]