BEAUTIIKKI
kauneusputiikki verkossa

Beautiikin tarina alkoi, kun halusin keksiä itselleni uuden harrastuksen. Olin haaveillut yrittäjyydestä jo pitkään ja kaipasin opiskelun sekä työelämän kylkeen jotain hauskaa puuhaa, jossa voisin yhdistää sekä työelämässä tarvittavien taitojen kartuttamisen että rakastamani kauneusalan. Kosmetiikka on yksi suurimmista intohimoistani ja halusin tuoda alalle jotain uutta, joten mieleeni juolahti ajatus kauneuden verkkokaupan perustamisesta. Kauneudenhoitoalan korkeakoulutukseni ja aikaisempi työkokemukseni verkkokaupassa saivat päätöksen verkkokauppayrittäjäksi ryhtymisestä tuntumaan helpolta.

Katukuvasta kadonneet kemikaliot ovat aina kiehtoneet minua konseptillaan, mistä syntyi idea tuoda takaisin pienen putiikin lumoa nykyaikaisella twistillä varustettuna. Verkkokaupan nimeksi valikoitui Beautiikki, joka muodostuu sanojen “beauty” ja “putiikki” yhdistelmästä, mikä kuvaa konseptia mielestäni täydellisesti. Beautiikkia voisikin kutsua netissä toimivaksi kauniin kosmetiikan putiikiksi.

Valikoimasta löytyvät kosmetiikkabrändit olen valinnut mukaan tarkkojen kriteerien perusteella. Haluan olla omalta osaltani mukana kehittämässä Suomen kosmetiikkamarkkinoita, minkä vuoksi Beautiikista löytyy pääasiassa Suomessa täysin uusia brändejä. Olen valinnut mukaan tuotteita, jotka sopivat hyvin moderniin ja minimalistiseen elämäntyyliin sekä ovat myös kauniita katsella. Mielestäni kauneudenhoito on kokonaisvaltainen elämys, johon on omalta osaltaan vaikuttamassa myös käytettyjen tuotteiden estetiikka.

Olen yrittänyt poimia mukaan myös ekologisempia brändejä, kuten vegaanista kosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa tai tuotteita, joissa on biohajoavat pakkaukset. Tavoitteena on kasvattaa valikoimaa jatkuvasti, joten otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia uusista tuotemerkeistä. Tervetuloa ostoksille!

Iloisin terkuin,
Henna, Beautiikin perustaja

Halusin luoda verkkokaupan, jonka tuotteista voin itsekin innostua.

– Henna, Beautiikin perustaja

Halusin luoda verkkokaupan, jonka tuotteista voin itsekin innostua.

– Henna, Beautiikin perustaja

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tehdä yhteistyötä tai saada tuotteesi myyntiin verkkokauppaamme?
Ota yhteyttä sähköpostilla:

   henna@beautiikki.fi

CONTACT

For inquiries and retail proposals
please e-mail us at:

   henna@beautiikki.fi