NAKU LASHES – Picture Perfect

22,90 

Vegaaniset luonnollisen näköiset nauharipset.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK PICTP Osastot: , , , , ,
 

Kuvaus

NAKU LASHES – Picture perfect on ripsitupsunauha tuo katseeseen upeaa intensiivisyyttä. Ristikkäin menevät ripsitupsut avaavat katsetta, näyttäen kuitenkin luonnolliselta lisältä silmiisi. Yhdistelemällä näitä NAKU Lashesin muihin ripsinauhoihin, saat luotua rajattomasti erilaisia yhdistelmiä sopimaan tyyliisi ja päivän lookiisi.

HUOM! Tuote ei sisällä liimaa.

Pakkauksessa kahta eri kokoa short ja medium.

Kokeile myös asettamista helpottamaan suunniteltuja ripsipinsettejä sekä kauniita ja tarkkoja ripsisaksia.

Käyttö:
Leikkaa ripsinauhasta itsellesi sopivia ripsitupsu palasia. Yhdistele pituuksia ja voit jopa leikata ripsitupsun pienempiin osiin. Luo näin täydelliset lisäripset. Kasta ripsitupsun kanta ripsiliimaan, odota hetki ja lisää ripsitupsu ripsiesi juureen.

Poisto:
Poista lisäripset hellästi vetämällä. Jos ripsitupsu on tiukasti kiinni, kasta vanupuikko öljyttömään silmämeikin puhdistusaineeseen ja pyörittele ripsitupsunauhan päällä. Poista hellävaraisesti. Putsaa ripsitupsut liimanjäänteistä hellävaraisesti ja säilö takaisin rasiaan.

NAꓘU® LASHES on seinäjokisen meikkitaiteilija Sari Mendezin perustama irtoripsibrändi, jonka keskiössä ovat kauneus, luonnollisuus, ekologisuus ja sosiaalinen vastuullisuus. Pakkauksen ripsialusta on tehty paperimassasta, joten pakkauksessa on 90% vähemmän muovia, kuin tavallisissa ripsipakkauksissa. Jokaisen NAꓘU® LASHES tuotteen ostosta ohjataan 0,50€ Naisten pankin hyväksi.

Lisätiedot

Ominaisuudet

,

Valmistusmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NAKU LASHES – Picture Perfect”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *