NAKU LASHES – Hello Gorgeous

22,90 

Vegaaniset luonnollisen näköiset nauharipset.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NK HLOG Osastot: , , , , ,
 

Kuvaus

NAKU LASHES – Hello Gorgeous on ripsitupsunauhoista se luonnollisin. Erittäin kevyet ripsikuidut sulautuvat täysin omiin ripsiin, tuoden niihin hienoista lisää. Ripset ovat unelman kevyet, joten et edes huomaa niiden olevan paikallaan. Yhdistelemällä näitä NAKU Lashesin muihin ripsinauhoihin, saat luotua rajattomasti erilaisia yhdistelmiä sopimaan tyyliisi.

HUOM! Tuote ei sisällä liimaa.

Pakkauksessa kahta eri kokoa short ja medium.

Kokeile myös asettamista helpottamaan suunniteltuja ripsipinsettejä sekä kauniita ja tarkkoja ripsisaksia.

Käyttö:
Leikkaa ripsinauhasta itsellesi sopivia ripsitupsu palasia. Yhdistele pituuksia ja voit jopa leikata ripsitupsun pienempiin osiin. Luo näin täydelliset lisäripset. Kasta ripsitupsun kanta ripsiliimaan, odota hetki ja lisää ripsitupsu ripsiesi juureen.

Poisto:
Poista lisäripset hellästi vetämällä. Jos ripsitupsu on tiukasti kiinni, kasta vanupuikko öljyttömään silmämeikin puhdistusaineeseen ja pyörittele ripsitupsunauhan päällä. Poista hellävaraisesti. Putsaa ripsitupsut liimanjäänteistä hellävaraisesti ja säilö takaisin rasiaan.

NAꓘU® LASHES on seinäjokisen meikkitaiteilija Sari Mendezin perustama irtoripsibrändi, jonka keskiössä ovat kauneus, luonnollisuus, ekologisuus ja sosiaalinen vastuullisuus. Pakkauksen ripsialusta on tehty paperimassasta, joten pakkauksessa on 90% vähemmän muovia, kuin tavallisissa ripsipakkauksissa. Jokaisen NAꓘU® LASHES tuotteen ostosta ohjataan 0,50€ Naisten pankin hyväksi.

Lisätiedot

Ominaisuudet

,

Valmistusmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NAKU LASHES – Hello Gorgeous”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *