EcoStardust Ekoglitter – Peacock

8,90 

Riikinkukon sulkavärien sävyinen glittersekoitus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ESD PEACO Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Ecostardust vegaaninen ekoglittersekoitus upeassa riikinkukkoa muistuttavassa sävyssä! Sekoituksessa on turkoosin, sinisen, punaisen, kullan ja vihreän sävyjä. Sopii hyvin käytettäväksi kasvoilla, tämä glittersekoitus todellakin kääntää päät. Glitteriä voi käyttää myös hiuksissa ja askartelussa tavallisen glitterin tapaan. Ekologisempi vaihtoehto täysmuovisille glittereille.

Peacock sekoitus on Ecostardust Shine -glitteriä:

  • Vegaaninen
  • Kasvipohjainen
  • 92% muoviton
  • Sertifioitua BioGlitter® glitteriä
  • Cruelty free – ei ole testattu eläimillä

Sisältää 6g glitteriä. Pakattu FSC sertifioituun pahviin ja alumiinipurkkiin, jossa läpinäkyvä kansi.

OWS Belgiumin testaaman ISO14851 Fresh Water Biodegradability standardin täyttävä (vaaditaan vähintään 90% biohajoavuus). Katso myös muut ihanat ekoglitterit!

EcoStardust on ekologisten glitterien edelläkävijä. Valikoimasta löytyy vegaanisia upeasti eri sävyissä kimmeltäviä Shine -glittereitä sekä täysin muovittomia Pure -glittereitä.
Glittereissä on käytetty ainutlaatuista sertifioitua Bioglitter® glitteriä, joka on valmistettu kasviperäisestä polymeeristä. Se on testattu ja todettu hajoavan luonnossa harmittomiksi ainesosiksi.
EcoStardust myös lahjoittaa 10% tuotostaan ympäristönsuojeluun eri järjestöihin.

Regenerated cellulose, Glycerin, Aqua, Urea, Styrene/Acrylate Copolymer, [+/- Blue 1 Lake (CI 42090:2), Yellow 5 Lake (CI19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Black 2 (CI 77266), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Aluminium (CI 77000)]