Usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset -sivulta löydät nopeasti vastauksia yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Jos vastausta pulmaasi ei kuitenkaan löydy, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected].

Toimitus

Miksi tilaustani ei toimitettu siihen toimipaikkaan, jonka valitsin tehdessäni tilausta?

Tehdessäsi tilausta voit valita paketin noutopaikaksi lähimmän Postin toimipaikan tai pakettiautomaatin. Toisinaan paketit voivat kuitenkin päätyä eri paikkaan, kuin mihin ne on tilattu. Tarkistathan, että sinulla ei ole Postin Oma Noutopiste -palvelussa muuta toimipaikkaa valittuna, sillä Posti voi ohjata paketit automaattisesti palvelussa määritellyyn osoitteeseen, vaikka olisitkin tilausta tehdessä valinnut eri toimipaikan. Pakettiautomaatteihin tilatut paketit voivat ohjautua lähimpään Postin toimipaikkaan, jos pakettiautomaatti on toimitushetkellä täynnä.

Voinko saada tilaukseni kotiinkuljetuksena?

Oletustoimitustapana kaikille Beautiikki-verkkokaupan tilauksille on postipaketti Postin toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin. Jos toivot kuitenkin muuta toimitustapaa, esimerkiksi kotiinkuljetusta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla [email protected] tai voit jättää Tilauksen kommentit -kenttään viestin tilausta tehdessäsi.

Toimitatteko Suomen ulkopuolelle?

Valitettavasti toimitamme tilauksia tällä hetkellä vain Suomeen.

Tuotteet

Ovatko Beautiikissa myytävät tuotteet aitoja?

Beautiikki-verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat 100% aitoja ja tulevat suoraan valmistajalta tai valmistajan valtuuttamalta jälleenmyyjältä. Vastustamme jyrkästi tuoteväärennöksiä.

Ovatko Beautiikissa myytävät tuotteet turvallisia?

Kaikki Beautiikki-verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat läpikäyneet kattavan turvallisuusselvityksen ja noudattavat EU:n kosmetiikkalainsäädäntöä. Jos olet allerginen jollekin ainesosalle, ole hyvä ja tutustu tuotteen ainesosaluetteloon ennen ostopäätöstä. Jos epäilet olevasi allerginen jollekin ainesosalle, suosittelemme tuotteen testaamista ensin pienelle ihoalueelle. Jos olet raskaana tai imetät, ole hyvä ja käänny lääkärisi puoleen ennen tuotteiden käyttöä.

Paraneeko ihoni käyttämällä tuotteitanne?

Beautiikki-verkkokaupassa myytävät tuotteet eivät paranna ihosairauksia, kuten aknea, atopiaa tai ruusufinniä. Kosmetiikalla voidaan kuitenkin helpottaa erilaisten ihosairauksien oireita, kuten ihon kuivuutta tai punoitusta. Jos kärsit jostain näistä ongelmista, suosittelemme kääntymään ihotautilääkärin puoleen.

Sopiiko tuote minulle?

Jos olet epävarma tuotteen sopivuudesta ihollesi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected], niin voimme tarjota apua tuotteiden valintaan. Jos sinulla on allergioita tai yliherkkyyksiä, tutustu tuotteen ainesosaluetteloon ennen käyttöönottoa.