Ale!
 

Fleur valkoiset kestovanulaput 12 kpl

10,00 

Valkoiset kestovanulaput ekosertifioidusta bambupuuvillasta. Pakkaus sisältää pesupussin.

Varastossa

 

Kuvaus

Laadukkaat ja uudelleenkäytettävät Fleur-kestovanulaput sopivat käytettäväksi kertakäyttöisten vanulappujen tapaan, yksinään tai minkä vain ihonpuhdistustuotteen kanssa. Kestovanulaput auttavat poistamaan meikin sekä epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Kestovanulappuja voi käyttää myös esimerkiksi kasvonaamion poistamiseen iholta.

Ekosertifioidut Fleur-kestovanulaput on valmistettu luomulaatuisista bambu- ja puuvillakuiduista, minkä vuoksi ne ovat superpehmeät ja sopivat kaikille ihotyypeille. Kestovanulaput sopivat myös herkälle iholle. Ammattikäyttöön kehitetyn tuotteen vahvat ja laadukkaat saumat kestävät hyvin aikaa sekä pesukertoja. Kestovanulapuissa on myös kolme erillistä kerrosta. Tämä lisää merkittävästi lappujen käyttöikää, kestävyyttä ja imukykyä.

Pakkaus sisältää 12 kpl kestovanulappuja sekä puuvillaisen pesupussin. Kestovanulaput voi pestä kätevästi pesupussissa pyykkiesi kanssa 40-60 asteessa. Laput voidaan kuivata kuivausrummussa. Helposti puhdistuvan kangassekoituksen avulla laput puhdistuvat normaalia tehokkaammin, sillä ne imevät itseensä vähemmän väriä.

Yhden kestovanulapun halkaisija on 8cm.
Ensimmäisen pesun/kuivauksen jälkeen kestovanulaput kutistuvat max. 10%.

Fleur-kestovanulapuilla on GOTS (Global Organic Textile Standard) ja TÜV -sertifikaatit.

Kestovanulaput
70% bambua
30% puuvillaa

Pesupussi
100% puuvillaa

Ulkopakkaus
100% biohajoavaa kartonkia

Lisätiedot

Ominaisuudet

Sertifikaatit

,

Saatat myös pitää...