EcoStardust Ekoglitter – Aphrodite

8,90 

Violetin sävyinen glittersekoitus.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ESD APHRO Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Ecostardust vegaaninen ekoglittersekoitus säihkyvässä violetin sävyssä! Sekoituksessa on erikokoisia violetin, sinisen sävyisiä hileitä. Sopii hyvin käytettäväksi kasvoilla sekä kynsillä, sillä glitterin koko on hieman pienempää. Glitteriä voi käyttää myös hiuksissa ja askartelussa tavallisen glitterin tapaan. Ekologisempi vaihtoehto täysmuovisille glittereille.

Aphrodite sekoitus on Ecostardust Shine ja PURE -glitteriä:

  • Kasvipohjainen
  • 92% muoviton
  • Sertifioitua BioGlitter® glitteriä
  • Cruelty free – ei ole testattu eläimillä

Sisältää 6g glitteriä. Pakattu FSC sertifioituun pahviin ja alumiinipurkkiin, jossa läpinäkyvä kansi.

OWS Belgiumin testaaman ISO14851 Fresh Water Biodegradability standardin täyttävä (vaaditaan vähintään 90% biohajoavuus). Katso myös muut ihanat ekoglitterit!

EcoStardust on ekologisten glitterien edelläkävijä. Valikoimasta löytyy vegaanisia upeasti eri sävyissä kimmeltäviä Shine -glittereitä sekä täysin muovittomia Pure -glittereitä.
Glittereissä on käytetty ainutlaatuista sertifioitua Bioglitter® glitteriä, joka on valmistettu kasviperäisestä polymeeristä. Se on testattu ja todettu hajoavan luonnossa harmittomiksi ainesosiksi.
EcoStardust myös lahjoittaa 10% tuotostaan ympäristönsuojeluun eri järjestöihin.

Regenerated cellulose, Glycerin, Aqua, Urea, Shellac [+/- Mica, Synthetic Fluorphogopite, Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Tin Oxide (Cl 7861)]

Lisätiedot

Valmistusmaa

Ominaisuudet

,

Ihotyyppi

, , , ,