NUORI Supreme C-serum Treatment – C-vitamiiniseerumi

110,00 

Ihoa korjaava ja kirkastava C-vitamiini seerumi kuuri.

Loppu varastosta

Varasto loppu

 

Kuvaus

Tuotteen päiväys 6/22
Tuorekosmetiikka NUORI Supreme C-serum Treatment C-vitamiiniseerumi on pakattu innovatiivisesti, jotta vaikuttavat aineet ovat varmasti parhaimmillaan käytettäessä. C-vitamiini korjaa ihon vaurioita, kirkastaa ja suojaa ihoa. Tuote on pakattu siten, että ennen käyttöönottoa 100% C-vitamiinijauhe sekoitetaan seerumipohjaan napin painalluksella. Jauheen ja seerumin yhdistyessä ainesosat aktivoituvat ja saat ne heti tuoreeltaan käyttöön iholle. Seerumi parantaa ihon tekstuuria, korjaa vaurioita ja ehkäisee ihon ennen aikaista ikääntymistä. Tekee ihosta kimmoisamman ja joustavan samalla kun antaa iholle kosteutusta. Pakkauksessa on kaksi seerumipulloa, jotta C-vitamiinin vaikutus säilyy tehokkaana koko seerumin käytön ajan.

Käyttö: Ensimmäisellä käyttökerralla napsauta jauheseos seerumipulloon ja ravista voimakkaasti. Levitä 2-3 tippaa seerumia puhtaille kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Lämmin kihelmöinti kasvoilla on normaalia ja kertoo C-vitamiinin vaikutuksessa ihollasi. Käytä sekoitettu seerumi 10-15 päivän aikana ja jatka sitten kuuria toisella pullolla 10-15 päivää. Hoidon voi toistaa n. kolmen kuukauden välein.

Sisältää 2x 10ml

Kaikki NUORI tuotteet on valmistettu ilman varsinaisia säilöntäaineita. Tuotteet on formuloitu siten, että raaka-aineet itsessään varmistavat säilyvyyden yhdessä innovatiivisten pakkausten kanssa. Tuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pakkauksiin, mikä takaa tuotteen säilyvyyden myös käyttöönoton jälkeen. NUORI tuotteita valmistetaan n. 3 kuukauden välein, jotta vältytään ylituotannolta ja voidaan taata, että myyntikappaleet ovat aina tuoreita ja ainesosien vaikutukset ovat vielä tallella.

Pakkauksen korkin voi laittaa muovijätteeseen ja lasipullon lasinkeräykseen.

Glycerin¹, Aqua (Water), Ascorbic Acid (Vitamin C), Rosa Damascena (Damask Rose) Flower Water, Pentylene Glycol¹, Arginine, Gluconolactone, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Ferulic Acid, Citronellol², Sodium Gluconate, Parfum (Fragrance)².

¹ Kasviperäinen
² 100% Luonnollisesta ruusuvedestä

Lisätiedot

Ihotyyppi

, , ,

Ominaisuudet

, ,

Valmistusmaa

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NUORI Supreme C-serum Treatment – C-vitamiiniseerumi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...