Ale!
 

Jane Iredale – Rose Gold Compact täyttörasia

15,30 

Rose Gold tyhjä täyttörasia PurePressed puristepohjalle. Rasia sopii myös muille Jane Iredale Refill -puuterituotteille.
refill

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): JI PPREFIL Osastot: , , , , ,
 

Kuvaus

Täyttörasia Jane Iredale PurePressed Base meikkipohjalle. Rasiassa PurePressed Base meikkipohja kulkee mukana käsilaukussa ja säilyy ehjänä. Rasiassa on peili ja se on vahvaa ruusukullan sävyistä metallia. Voit vaihtaa rasiaan käytössä olevan sävyn vuodenajan mukaan ja ostaa tyhjentyneen pannun tilalle vain uuden täyttöpakkauksen. Rasia sopii myös muille Jane Iredale Refill -puuterituotteille.

Käyttö: Laita PurePressed Base Refill pohja rasiaan. Kun pohja on käytetty loppuun, työnnä rasian pohjassa olevasta reiästä tyhjä pannu pois ja laita tilalle uusi.

Jane Iredale on ollut jo yli 25:n vuoden ajan edelläkävijä luonnollisiin, puhtaisiin mineraaleihin perustuvissa meikeissä, joiden monipuolisuus sekä toimivuus on niin ammattilaisten kuin kuluttajienkin rakastama. Jane Iredalen tuotteet tunnetaan kautta maailman Clean Beauty -filosofiastaan. Suurin osa tuotteista on vegaanisia, gluteenittomia ja kaikki tuotteet aina ilman eläinkokeita valmistettuja.

Lisätiedot

Valmistusmaa

Ominaisuudet

Sertifikaatit

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jane Iredale – Rose Gold Compact täyttörasia”