Gua Sha Hierontakivi – Ruusukvartsi

15,00 

Kaunis ja ylellinen sydämenmuotoinen ruusukvartsikampa hierontaan tai lahjaksi.

Loppu varastosta

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GSA RKLA Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Kaunis ja ylellinen sydämenmuotoinen ruusukvartsista valmistettu hierontakivi, jolla voit tehdä Gua Sha hierontaa. Kiven reunat on hiottu sileän pyöreiksi ja kiillotettu pinta tuntuu iholla miellyttävältä. Gua sha kivi on myös ihana lahjaidea.

Gua Sha hierontakivi on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitoväline, joka aikoinaan valmistettiin luusta, kivestä tai puusta. Perinteisenä kiinalaisena hoitomenetelmänä Gua Sha -lastalla käsitellään ylä- ja alavartalon lihaksia kasvoja ja päänahkaa. Gua Sha -hoito vilkastuttaa lymfa- ja verenkiertoa, poistaa lihaskipuja ja -jäykkyyksiä sekä avaa lihaskalvoja. Gua Shalla voidaan myös hieroa akupisteitä.

Mukana valkoinen satiinipussi. Pitkän sivun pituus hiukan yli 8 senttiä.

Parhaan tuloksen Gua Sha -kammalla saa, kun käsittelee sillä kasvojen ihoa päivittäin muutaman minuutin ajan. Tämän voi tehdä vaikka joka aamu. Välillä kasvoille kannattaa tehdä vähän pidempi, noin 15 minuutin käsittely. Kasvojen iho napakoituu ja piirteet tulevat paremmin esille. Ennen lyhyttä tai pitkää käsittelyä kasvojen iholle kannattaa levittää kosteusvoidetta, öljyä tai seerumia. Silloin lasta liukuu ihon pinnalla paremmin ja samalla hoitotuotteet imeytyvät tehokkaammin ihoon. Lastaa kannattaa painaa napakasti ihoa vasten, niin että iho alkaa hetken käsittelyn jälkeen vähän punottaa. Muistathan kuitenkin, ettei iho saa venyä eli tee itsellesi napakan hellävarainen käsittely, jonka aikana voit rentoutua.

Materiaali:
Ruusukvartsi

Lisätiedot

Ihotyyppi

, , ,