EcoStardust Ekoglitter – Unicorn Dreams

8,90 

Glittersekoitus turkoosia ja pinkkiä.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ESD UNICO Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Ecostardust vegaaninen ekoglittersekoitus joka on kuin yksisarvisen kimallusta! Sekoituksessa on lilan, hopeisen, pinkin ja turkoosin sävyisiä hileitä. Sopii hyvin käytettäväksi kasvoilla sekä kynsillä, sillä glitterin koko on hieman pienempää. Glitteriä voi käyttää myös hiuksissa ja askartelussa tavallisen glitterin tapaan. Ekologisempi vaihtoehto täysmuovisille glittereille.

Unicorn Dreams sekoitus on Ecostardust Shine -glitteriä:

  • Vegaaninen
  • Kasvipohjainen
  • 92% muoviton
  • Sertifioitua BioGlitter® glitteriä
  • Cruelty free – ei ole testattu eläimillä

Sisältää 6g glitteriä. Pakattu FSC sertifioituun pahviin ja alumiinipurkkiin, jossa läpinäkyvä kansi.

OWS Belgiumin testaaman ISO14851 Fresh Water Biodegradability standardin täyttävä (vaaditaan vähintään 90% biohajoavuus). Katso myös muut ihanat ekoglitterit!

EcoStardust on ekologisten glitterien edelläkävijä. Valikoimasta löytyy vegaanisia upeasti eri sävyissä kimmeltäviä Shine -glittereitä sekä täysin muovittomia Pure -glittereitä.
Glittereissä on käytetty ainutlaatuista sertifioitua Bioglitter® glitteriä, joka on valmistettu kasviperäisestä polymeeristä. Se on testattu ja todettu hajoavan luonnossa harmittomiksi ainesosiksi.
EcoStardust myös lahjoittaa 10% tuotostaan ympäristönsuojeluun eri järjestöihin.

Regenerated cellulose, Glycerin, Aqua, Urea, Styrene/Acrylate Copolymer, [+/- Blue 1 Lake (CI 42090:2), Yellow 5 Lake (CI19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Black 2 (CI 77266), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Aluminium (CI 77000)]