EcoStardust Ekoglitter – Rose Gold

8,90 

Ruusukullan sävyinen glitter.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): ESD ROSEG Osastot: , , , ,
 

Kuvaus

Ecostardust vegaaninen ekoglittersekoitus upeassa ruusukullan sävyssä! Sekoituksessa on isompia erisävyisiä pinkkejä hileitä sekä pienempää kultaista hilettä. Sopii hyvin käytettäväksi kasvoilla sekä kynsillä, sillä glitterin koko on hieman pienempää. Glitteriä voi käyttää myös hiuksissa ja askartelussa tavallisen glitterin tapaan. Ekologisempi vaihtoehto täysmuovisille glittereille.

Rose Gold sekoitus on Ecostardust Shine -glitteriä:

  • Vegaaninen
  • Kasvipohjainen
  • 92% muoviton
  • Sertifioitua BioGlitter® glitteriä
  • Cruelty free – ei ole testattu eläimillä

Sisältää 6g glitteriä. Pakattu FSC sertifioituun pahviin ja alumiinipurkkiin, jossa läpinäkyvä kansi.

OWS Belgiumin testaaman ISO14851 Fresh Water Biodegradability standardin täyttävä (vaaditaan vähintään 90% biohajoavuus). Katso myös muut ihanat ekoglitterit!

EcoStardust on ekologisten glitterien edelläkävijä. Valikoimasta löytyy vegaanisia upeasti eri sävyissä kimmeltäviä Shine -glittereitä sekä täysin muovittomia Pure -glittereitä.
Glittereissä on käytetty ainutlaatuista sertifioitua Bioglitter® glitteriä, joka on valmistettu kasviperäisestä polymeeristä. Se on testattu ja todettu hajoavan luonnossa harmittomiksi ainesosiksi.
EcoStardust myös lahjoittaa 10% tuotostaan ympäristönsuojeluun eri järjestöihin.

Regenerated cellulose, Glycerin, Aqua, Urea, Styrene/Acrylate Copolymer, [+/- Blue 1 Lake (CI 42090:2), Yellow 5 Lake (CI19140:1), Red 7 Lake (CI 15850:1), Black 2 (CI 77266), Titanium Dioxide (CI 77891), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510), Aluminium (CI 77000)]